Logo Fiterman Pharma 30 de ani

Fiterman Pharma

Perseverența, pasiunea și dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea de peste 29 de ani și care, alături de principiile pe care ne-am angajat să le respectam încă de la înființarea, în 1995 – CALITATE, ECHIPĂ, DEZVOLTARE – ne-au transformat în cel mai dinamic producător român din aria medicală: producator de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermatocosmetice. În activitatea noastră suntem mereu înspirați de pacienți pentru a crea produse inovațive adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem întotdeauna preț pe inovație și cercetare, având o echipă formată din specialiști în farmacie, medicină, biochimie și bioinginerie medicală. Împreună, am creat, dezvoltat și produs peste 100 de produse care acoperă 15 arii terapeutice. Iar povestea noastră nu are sfârșit. Pentru că viitorul ne va ține permanent conectați la ultimele tendințe din domeniul farmaceutic și medical pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții terapeutice.

GMP Icon

Certificare GMP

Primul certificate de Bună Practică de Fabricație (GMP) l-am obținut în anul 2004 acordat de către ANMDM.

GMP Icon

Certificare ISO 13485:2012

În anul 2014, sistemul nostru de management a calității pentru dispozitive medicale a fost certificat ISO 13485 de către TUV AUSTRIA HELLAS.

GMP Icon

Certificare ISO 9001:2000

În anul 2005, sistemul nostru de management a calității a fost certificat ISO EN 9001:2000 de către MOODY International.

GMP Icon

Certificare ISO 9001:2008

În anul 2014, sistemul nostru de management a calității a fost certificat ISO EN 9001:2008 de către TUV AUSTRIA.

Echipa Fiterman Pharma
Reprezentanți în teren

Acoperim 42 de județe, la nivel național, printr-o echipă formată din peste 100 de reprezentanți dedicați, care mențin contactul direct cu profesioniști din domeniul sănătății: medici de familie, medici specialiști, farmaciști și asistenți de farmacie.

Reprezentanți telesales

Prin echipa de telesales asigurăm promovarea produselor către specialiștii din domeniul sănătății (medici și farmaciști), în zonele pe care colegii din teren nu le acoperă.

Specialiști în domeniu

Avem o echipă de specialiști în domeniul farmaceutic: farmaciști, medici, biochimiști, ingineri chimiști, bioingineri medicali și specialiști în marketing farmaceutic.

Contactează-ne

Ne-ar plăcea să îți ascultăm părerile și să îți răspundem la întrebări. Trimite-ne un mesaj și o să răspundem cât de repede cu putință.

Pentru a citi politica de confidențialitate și informațiile despre prelucrarea datelor cu caracter personal, click aici.